Nieuws - pagina 2

Schoolfeest in zomerse sferen

25 september 2017 - Vrijdag 22 september was het jaarlijkse schoolfeest. De ouderraad had het wederom groots aangepakt met allerlei activiteiten voor de kinderen op onze mooie plein. Bij alle onderdelen waren veel hulpouders paraat om de spelletjes in goede banen te leiden. Veel dank aan alle organisatoren en helpers. Er gaat altijd weer veel tijd in zitten, maar het was het meer dan waard. Graag leren de onderwijzers hoe ze zelf ook een keer dit fantastische weer kunnen regelen!

De foto's van het feest, kan je hier bekijken.

Staking 5 oktober

06 september 2017 - Onlangs is door de verenigde vakbonden een staking voor het hele basisonderwijs aangekondigd. Als gevolg van deze staking zal onze school op 5 oktober as. gesloten zijn. Wij begrijpen heel goed dat ouders en leerlingen hier hinder van ondervinden, maar om ook in de toekomst goed onderwijs te kunnen blijven geven, geven wij gehoor aan de stakingsoproep. Inmiddels zijn alle ouders per brief geinformeerd. (Deze brief leest u hier)

 

 

De ouderinfo-avond

06 september 2017 - In de tweede schoolweek werden de jaarlijkse informatieavonden georganiseerd. In drie bijeenkomsten bezochten bijna alle ouders de school. De centrale presentatie die in de gymzaal werd gegeven, kunt u hier terugvinden. 

 

 

We zijn weer begonnen

21 augustus 2017 - 

Afscheidsmusical groep 8

05 juli 2017 - 

Op vrijdag 30 juni voerden de leerlingen van groep 8 hun afscheidsmusical op. Familieleden en het bijna voltallige schoolteam genoot van het optreden. De kinderen hadden er samen met Juffrouw Jenneke, meester Arend én juffrouw Claudia hard aan gewerkt. Heel bijzonder was het decor dat door ouders én leerlingen was geschilderd. Ook hadden veel ouders tijd gestoken in het oefenen van de scenes, het duidelijk leren praten en het oefenen van de solo-zangstukken. Het was een mooie voorstelling als afsluiting van een mooie tijd op "De Nuts". 

 

Meer foto's staan in dit fotoalbum

Waterpret groep 8

22 juni 2017 - 
Ook dit jaar heeft meester Laurens met groep 8 het traditionele watergevecht gehouden.
U raadt het al...... niemand was droog na afloop.

 

Oordeel inspectie over onze school

15 juni 2016 - Op dinsdag 14 juni heeft de onderwijsinspectie onze school bezocht. Er zijn observaties in de klassen geweest en er is geproken met leerlingen, leerkrachten, de intern begeleider en de directeur. Zo ontstaat er een beeld over de school waar de inspectie dan een oordeel over heeft. Op zeven van de acht standaarden hebben we het predikaat 'Goed' gekregen. Daarmee halen we als eindoordeel ook de beoordeling 'Goed'!

 

Dit is de hoogste beoordeling die de inspectie kan geven aan een school. Team, IB-er en Directie zijn erg trots op dit resultaat. Er is hard gewerkt de afgelopen jaren en het is fijn om te zien dat dat ook door de inspectie wordt gezien en erkend.

 

 Standaard  Oordeel inspectie 
 Resultaten in de kernvakken Goed 
 Vervolgsucces Goed 
 Zicht op ontwikkeling Goed 
 Didactisch handelen Goed 
 Toetsing en afsluiting Goed
 Veiligheid Goed 
 Evaluatie en verbetering Voldoende
 Kwaliteitscultuur Goed 

 

1 2