Groep 1A

Welkom in groep 1A!

 

In onze groep hebben we twee juffen: juf Susan en juf Sharon.
Op maandag, dinsdag en vrijdag is juf Susan er, en op woensdag en donderdag juf Sharon.

 

Elke maandag hebben we van 8.30 tot 9.15 gym van juf Angelina in de gymzaal van de merkusstraat 19 en om de week krijgen we op de maandagmiddag muziekles van Juf Claudia.
Op vrijdag mogen de kinderen speelgoed meenemen voor de speelgoedmiddag.


De klas gaat open om 8.10. Dan staat de juf bij de deur om iedereen een handje te geven en welkom te heten. Om 8.30 beginnen wij met de schooldag. 's Morgens kunnen de vaders of moeders mededelingen in het schrift op het bureau schrijven, 's middags heeft de juf tijd voor een praatje. Mailen kan natuurlijk ook.

sblom@nutsschoolbezuidenhout.nl en skrocke@nutsschoolbezuidenhout.nl.

 

In de klas zijn we altijd druk bezig. We praten in de kring, we werken in de hoeken of met de werkjes uit de kasten, maar we zijn ook iedere dag creatief bezig. Vaak sluiten we de dag af met een liedje.

 

Op deze site laten we jullie weten en zien wat we allemaal beleven in de klas en daar buiten.

Veel lees- en kijkplezier!

BERICHTEN

04 dec 2019 - Sinterklaas 2019
Preview foto Wat was het een gezellige dag! Sint werd dit jaar onverwacht op school gebracht door juf Gerritje met haar old timer 'Eend'. Na een warm welkom op het schoolplein mochten wij meteen bij Sinterklaas op bezoek. Wij hebben natuurlijk twee geweldige liedjes voor hem gezongen en de pieten deden goed mee met onze Pietendans! En wat een verrassing; er was een zak met cadeaus voor ons! Eenmaal in de klas hebben wij snel gekeken wat er in zat: echte knuffelaapjes! 
Wij hebben de ochtend afgesloten met spelletjes in de klas. Kortom, het was een top ochtend!

Lieve mama's die er vandaag bij waren, super bedankt voor de gezelligheid en jullie hulp!