Groep 1B

 

Welkom in groep 1B!


Groep 1B heeft 2 juffen, juf Sharon en juf Jamily

Juf Jamily (ma,di)
Juf Sharon (wo t/m vrij)

skrocke@nutsschoolbezuidenhout.nl

 

Om 8.10u gaat de buitendeur van ons lokaal open en mogen de kinderen naar binnen.
Hier worden de kinderen ook weer opgehaald aan het einde van de dag.

 

Op donderdagochtend hebben we gym van juf Lisa in de gymzaal van de merkusstraat 19.

Op vrijdag mogen de kinderen hun speelgoed meenemen voor de speelgoedmiddag.

 

 

BERICHTEN

11 dec 2020 - Sinterklaas
De afgelopen weken hebben in het teken gestaan van Sinterklaas. Wat is dat toch altijd een spannende periode! Natuurlijk hebben wij werkjes gemaakt rondom Sint en onze huishoek hebben we omgetoverd tot een heus Pietenhuis. Ook is Rommelpiet nog langs geweest en hebben we met juf Lisa Pietengymles gehad. Als afsluiting hebben wij op 4 december een bezoekje gebracht aan Sinterklaas. Wij hebben twee hele leuke liedjes voor hem gezongen! 'Piet ging uit fietsen' en een liedje over Sinterklaas die zijn schoen kwijt was en deze gewoon zelf bij de haard had gezet!

Inmiddels hebben wij de Sintperiode achter ons gelaten, maar in het fotoalbum vinden jullie een kleine impressie van wat de kinderen hebben meegemaakt.

18 sep 2020 - De eerste weken
De eerste weken zijn voorbij gevlogen. Wat is het fijn om iedereen weer in de klas te zien en wat doen alle nieuwe kinderen in onze klas het goed! Nieuwe vriendschappen worden gesloten en iedere dag weer leren we wat nieuws. We doen kennismakingsspelletjes en ontdekken wat er allemaal te vinden is in de klas. We leren liedjes en spelen heel veel samen in de klas en buiten op ons schoolplein. Op dit moment werken we aan het thema 'vriendjes'. Wij gaan hier mee door tot de kinderboekenweek begint (30 september). 

 

De kinderen willen natuurlijk graag aan jullie laten zien wat we allemaal doen. Daarom zullen we regelmatig foto's in ons (besloten) fotoalbum plaatsen.

Wij kijken uit naar een geweldig jaar met de klas! 
Juf Sharon en juf Jamily