Groep 2B

Welkom op de pagina van groep 2B

 

Op deze pagina kunt u zien wat wij doen in onze groep.

De juffen van groep 2B zijn juf Anita en juf Mary en er zitten 31 kinderen in de groep.

Juf Mary werkt op maandag en dinsdag en juf Anita op woensdag, donderdag en vrijdag.

 

De klas gaat om 8.15 uur open, dan staat de juf bij de deur om iedereen welkom te heten. In de ochtend kunnen de ouders kleine mededelingen in het schriftje schrijven dat op de kast ligt. Na schooltijd, als de kinderen naar huis zijn, heeft de juf tijd voor een praatje.

 

Op  ma, di, do en vr om 14.40 uur en woensdag om 11.55 uur staan wij op het schoolpein waar u de kinderen kan ophalen.Bij regen kunnen de kinderen uit de klas opgehaald worden.

 

Op maandag hebben we gym van juf Angelina en op donderdag van juf Lisa

(gymkleding en - schoenen zijn hierbij niet nodig. Wel graag gemakkelijke kleding en schoenen).

 

Op vrijdag hebben we muziekles van juf Claudia of van de eigen leerkracht. 

 

Op vrijdag mogen de kinderen hun eigen speelgoed meenemen. Graag geen camera's, schiet- of vechtspeelgoed of speelgoed wat veel lawaai maakt.

 

Groeten, Juf Mary en juf Anita

 

BERICHTEN

19 sep 2019 - schoolreisje groepen 2
Wat hebben we ontzettend geboft! Tijdens de busrit en de voorstelling van Frank Kooman heeft het gemiezerd. Maar toen we bij Meijendell aankwamen was het droog en niet veel later werden we nog op een heerlijk zonnetje getrakteerd!

De voorstelling van Frank Kooman heette "de scharrelaar". Het verhaal ging over een hond die in allemaal afval gevangen zat. Uiteraard werd deze gered door Max de mol en Wasco de wasbeer. En passant werden de kinderen erop gewezen dat je geen spullen zomaar weg moet gooien en dat je afval moet scheiden. Behalve dat de show erg leuk was, was deze ook nog leerzaam!

Daarna zijn we naar Meyendell gereden. waar de kinderen heerlijk in de zandbak gespeeld hebben.

In het pannenkoekenhuis aten we gezellig een pannenkoek en na een ijsje gegeten te hebben, zijn we weer terug gegaan naar school.

Het was een heel geslaagde dag, mede door de hulp van alle ouders! Dank jullie wel!