Groep 2B

Welkom op de pagina van groep 2B

 

Op deze pagina kunt u zien wat wij doen in onze groep.

De juffen van groep 2B zijn juf Sharon en juf Anita en er zitten 32 kinderen in de groep.

Juf Sharon werkt op maandag, dinsdag en woensdag en juf Anita op donderdag en vrijdag.

 

 

 

Op ma, di, do en vr om 14.40 uur en woensdag om 11.55 uur staan wij op het schoolpein waar u de kinderen kan ophalen.

 

Op maandag hebben we gym van juf Angelina en op donderdag van juf Lisa

(gymkleding en - schoenen zijn hierbij niet nodig. Wel graag gemakkelijke kleding en schoenen).

 

Op vrijdag mogen de kinderen hun eigen speelgoed meenemen. Graag geen camera's, schiet- of vechtspeelgoed of speelgoed wat veel lawaai maakt. Na de herfstvakantie hebben we een spelletjes middag op de vrijdag.

 

Groeten, Juf Sharon en juf Anita

 

Ik ben juf Noa en loop stage in groep 2b op de donderdag. Ik zit in mijn laatste jaar van de Pabo en zal in februari mijn eindstage lopen. Ik zal in die periode vijf dagen in de week voor de klas staan, hier kijk ik erg naar uit! Voor vragen kunt u altijd mailen (nribeiro@nutsschoolbezuidenhout.nl).

 

Met vriendelijke groet,

Juf Noa

 

BERICHTEN

07 okt 2021 - Loet
Preview foto Vandaag was de schrijfster/poppenspeelster Ruth Bakker op bezoek.

Ze vertelde over haar kledingwinkeltje en zei dat ze nog niet wist wat zij wilde worden.

kledingverkoopster, kok, brandweerman, schilder en politieagent. Het fijnste leek haar om moeder te worden omdat je je kinderen gewoon op school kan afleveren, en dan doen wat je zelf wilt. Loet kwam niet alleen, zij had haar hond mango bij zich, hij speelde ook een rol. Misschien wilde hij wel in het circus of hulphond worden.

 

Het was een leuke voorstelling en de kinderen hebben enorm genoten.


24 sep 2021 - schoolreis
Donderdag 23 september zijn we met de groepen twee op schoolreis geweest. Met z'n allen in een hele grote dubbeldekker. Wat een feest. Uitgezwaaid door veel ouders begonnen we onze reis. Eerst brachten we een bezoekje aan het Kooman's poppentheater. We hebben hier de voorstelling Zevenslapers gezien. De muizen Mies en Dorus houden een winterslaap die zeven maanden duurt. Daarom worden ze zevenslapers genoemd. In het snoepwinkeltje van het snoepmannetje vinden ze een geschikte slaapplaats.Maar als Mies een hapje van een nieuw snoepje neemt gebeurt er iets vreemds. Ook Wasco de wasbeer lijkt betoverd. Heeft Kobus de Kau hiermee te maken? Wasco en Dorus moeten op pad om de betovering te verbreken. Na de leuke en een beetje spannende voorstelling zijn we met de bus naar Meijendel gegaan. Hier hebben we heerlijk in de zandbak gespeeld. Favoriet was de schommel waar op je wel met 10 kinderen kan zitten. Na een lekkere pannenkoek en een ijsje gingen we weer terug naar school. Het was een heerlijke dag.

08 sep 2021 - Informatieavond

03 sep 2021 - Eerste week
De eerste week zit er op en het lijkt alsof de kinderen al helemaal gewend zijn aan de nieuwe klas, de juffen en alle klasgenoten. De sfeer in de groep is heerlijk relaxed en de kinderen doen enthousiast mee aan de spelletjes. Deze week zijn we begonnen met de ''Gouden Weken''. We doen veel activiteiten om elkaar te leren kennen en om te investeren in groepsvorming. Ook hebben we een liedje geleerd over vriendjes en hebben we in ons tekenboek een tekening van onszelf gemaakt.

Volgende week beginnen we met het thema  "Kleurenmonster''.