Groep 3A

Welkom in groep 3A!

 

Wij hebben er weer heel veel zin in dit jaar!

Groep 3a is de groep van juf Claimy en zij staat alle dagen voor de groep. 

wij zijn te vinden op de hoogste etage, de eerste klas aan de rechtse kant. 


Op dinsdag en vrijdag hebben de kinderen gym. Het zou fijn zijn als de ouders de tassen en jassen van de kinderen op dinsdag zelf naar boven willen brengen, zodat de kinderen gelijk bij binnenkomst naar de gymzaal kunnen lopen waar ik ze opwacht. Vrijdag hebben de kinderen later in de ochtend gym. 

 

Elke vrijdag mogen de kinderen speelgoed in de middag meenemen. 

 

De kinderen van groep 3 worden om 14.40 naar beneden gebracht om vervolgens opgehaald te worden door papa, mama, opa of oma of eventueel de opvang. De kinderen moeten voordat ze naar huis gaan, de juf even een handje geven zodat zij weet dat de kinderen veilig zijn opgehaald. Herinner uw kind er aan dat ze daadwerkelijk ook dat handje geven aan de juf. 

 

Na schooltijd heb ik altijd tijd voor een praatje, voor schooltijd is dit een beetje lastig. Dan heb ik het te druk met de kinderen. Mocht u met mij willen praten, sparren of advies inwinnen, dan kan dit als de kinderen weg zijn of stuur even een e-mail via cvdinteren@nutsschoolbezuidenhout.nl


Op deze site lezen en zien jullie wat we doen in de klas. Veel plezier met bekijken!

Groetjes,
Juf Claimy 

 

 

 

 

BERICHTEN

16 jan 2019 - Rijtjesboeken
Uw kind leert dit jaar lezen! Uiteraard oefenen we veel op school, o.a. met het rijtjesboek. Het rijtjesboek is een effectief hulpmiddel om te oefenen met het vlot en foutloos lezen van woorden en zinnen. U kunt ook thuis lezen met uw kind. De digitale versie van de rijtjes per thema vindt u op de extra pagina.

 

16 januari

Thema 6

47 en 48 mogen thuis geoefend worden.


28 sep 2018 - Boswandeling 25/09/2018
Downloads:
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg