Groep 4A

Welkom op onze pagina!

 

Wij hebben er weer veel zin in dit jaar!

Op deze pagina kunnen jullie lezen en zien wat wij zoal doen in onze klas.

Wij zullen regelmatig nieuwe berichtjes plaatsen.

 

Als u wat wilt vragen of doorgeven dan kunt u ons mailen.

 

 

Verder is dit misschien handig om te weten: 

 

Gym: Elke week op maandag van juf Angelina en dinsdag van juf Lisa.

Muziek: Om de week op vrijdag door juf Elisa.

 

Meester Bart is er op woensdag niet                           bpadmos@nutsschoolbezuidenhout.nl

Juf Angelina is er op dinsdag en woensdag                  acodron@nutsschoolbezuidenhout.nl

 

BERICHTEN

16 jul 2021 - Laatste dag
Preview foto Dat was hem dan alweer! De allerlaatste dag in groep 4. Wat zijn de leerlingen dit jaar letterlijk en figuurlijk gegroeid! Geniet met volle teugen van jullie welverdiende vakantie!

 

Meester Bart 

Juf Angelina

Juf Marissa


15 jul 2021 - De grote schoonmaak
Preview foto Vandaag was dan eindelijk de dag dat groep 4 alle tafels en stoeltjes eens grondig onder handen hebben genomen. Wat een schoonmaaktoppers zijn jullie! Ik denk dat jullie dit schoonmaaktalent nu ook thuis mogen laten zien. ;-)

 

 


21 apr 2021 - Zelfstandig werken
Preview foto Dit jaar beginnen de leerlingen met het werken aan verschillende taakjes in de klas. Soms is dit spelling, soms rekenen of een tekening maken. Deze werkjes hebben de juf en meester de afgelopen jaar nog ingedeeld. Alleen zijn de leerlingen zo zelfstandig geworden de laatste tijd dat we dit gerust aan de leerlingen zelf kunnen overlaten. Deze week zijn we hiermee begonnen om na de vakantie hiermee verder te gaan. 

 


21 apr 2021 - De stier en kikker
Preview foto De voorstelling De stier en kikker was een groot succes. Super om te zien hoe de leerlingen door de verteller en de muzikant mee genomen werden in het verhaal. En wat een verrassing, de verteller was de acteur die Mees Kees heeft gespeeld en ook het programma de Proefkeuken heeft gedaan. Dan ga je natuurlijk op je paasbest met die acteur op de foto!

 


28 dec 2020 - Digitaal lesgeven
Preview foto De juf en ik zijn in de vakantie bezig om jullie na de vakantie optimaal digitaal les te kunnen geven. We hebben de klas een beetje anders ingericht. 

 

Fijne vakantie nog! Tot maandag!

 

Meester Bart en Juf Angelina

 

 


16 okt 2020 - Er blijft altijd wel iets achter
Preview foto De kinderen hadden zo'n zin in de vakantie dat ze gelijk naar buiten zijn gelopen. Sommigen zijn daardoor iets vergeten. Gelukkig hangt het er na de vakantie nog! 

 

Fijne vakantie!!!


28 sep 2020 - Raketten maken
Preview foto Bij een thema als de ruimte hoort natuurlijk ook raketten bouwen. Tijdens de crea van vandaag hebben jullie laten zien dat jullie dat heel vlot kunnen. Er werd geholpen en samengewerkt. Erg mooi om te zien. 

 

 

Er zijn nog geen actuele foto's aanwezig

10 sep 2020 - Klassendienst
Preview foto Hier is de lijst met wie wanneer klassendienst heeft. Je bent dan een kwartiertje (15 minuten) bezig het lokaal en gang weer netjes te maken. 


31 aug 2020 - We zijn weer begonnen!
We zijn weer begonnen!!! Wat fijn om iedereen te zien. Voor de kinderen was het vanochtend even wennen. Welk lokaal ook al weer. Andere stoelen en tafels. Een meester voor de klas. Allemaal nieuwe dingen. Hoe was het ook al weer? Hoe loop ik over de gang? Waar mogen we spelen op het schoolplein? Wat mogen we in de pauze doen na het eten? 

 

De eerste dagen gaan de juf en meester veel spellen en activiteiten doen die de groepsvorming bevorderen. Dus veel activiteiten in de kring, veel samenwerken, veel positieve aandacht voor elkaar. Hoe gaan we op een fijne manier met elkaar om? 

 

Hierbij een kleine indruk van de eerste dag in een foto album.

 

Meester Bart en juf Angelina