Groep 6A

Welkom op de groepspagina van groep 6a!

 

Dit jaar hebben we een juf en een meester.  Juf Karin van Rijn geeft les van maandag tot donderdag en meester Arend Pottjegort is er iedere vrijdag.

Het eerste half jaar is ook juf Tianne bij ons in de klas te vinden op de maandag en dinsdag. Zij is 3e jaars PABO studente en zal een deel van de lessen op zich nemen.

We krijgen daarnaast twee keer per week, op maandagmiddag en dinsdagochtend gym van juf Angelina (ma) en juf Lisa (di). Elke twee weken op vrijdag, komt juf Elisa in onze klas om muziekles te geven.

 

Nieuw dit jaar zijn de atelierlessen, horend bij het thematisch werken, op de dinsdag- en donderdagmiddag. De kinderen zullen op deze middagen les krijgen van verschillende leerkrachten.

 

kvrijn@nutsschoolbezuidenhout.nl

apottjegort@nutsschoolbezuidenhout.nl

 

 

 

 

BERICHTEN

01 okt 2019 - Schoolreis Duinrell
 

Op donderdag 26 september zijn we samen met de andere groep 6 en de groepen 5 naar Duinrell geweest.
Het was een extra bijzonder schoolreisje, want dit jaar mochten de kinderen alleen door het park lopen. Ondanks het 'Hollandse weer' hebben wij ons niet gek laten maken door de regen. Een groot compliment aan de klas: iedereen was keurig op tijd op de afgesproken tijdstippen op de afgesproken plek. Knap hoor, hoe goed iedereen de tijd in de gaten hield! Ook werd er erg goed rekening gehouden met elkaar. Durfde iemand een attractie niet in dan werd er een plek afgesproken waar de groep elkaar weer zou zien. 
Het was een erg gezellige dag!

 

De foto's kunt u in het fotoalbum terug vinden.