Groep 7B

Welkom op de site van groep 7B

Dit jaar sta ik, Peter Bas Biesheuvel, voor groep 7B. 
Op deze site kunnen jullie lezen wat we in groep 7B allemaal doen.

Ik vind het fijn om contact te houden met ouders. U kunt mij bereiken door een mailtje te sturen naar pbiesheuvel@nutsschoolbezuidenhout.nl en eventueel kunt u een bel- of Zoomafspraak maken.

 

Op dinsdag en donderdag heeft groep 7B gym van juf Lisa. 

Via de rechterkolom kun je oefenmateriaal vinden voor thuis.


Heel veel kijkplezier!

BERICHTEN

17 dec 2021 - FIJNE VAKANTIE
Preview foto Ik wens alle kinderen en ouders van groep 7B een ontzettend fijne vakantie, fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!!!

23 sep 2020 - Dodehoekles
Vandaag hebben we een boeiende dodehoekles gehad van een interessante gastspreker! De gastspreker, zelf vrachtwagenchauffeur en rijinstructeur, gaf les over de dode hoek. De kinderen vonden het heel erg leuk (vooral dat ze zelf in de vrachtwagen mochten). 
De les werd tegelijkertijd aan groep 7A gegeven. Er staat een fotoalbum open met foto´s die genomen zijn, de foto´s van 7A en 7B staan door elkaar heen.

23 sep 2020 - Huiswerk
Hoe maak je je huiswerk?

 

Dit is een handig stappenplan om je huiswerk te kunnen of te gaan maken.

 

 

Huiswerkbladen

Op dinsdag zal ik vanaf deze week huiswerkbladen mee gaan geven. De leerlingen hebben een week de tijd om deze thuis te maken. Op de 'inleverdag' (maandag) zal ik de huiswerkbladen met de leerlingen bespreken.

 

Leerwerk voor een toets

De leerlingen zullen geregeld leerwerk mee naar huis krijgen voor een toets. Soms om te leren en soms om alleen door te lezen.

 

Thematisch werken

De leerlingen zullen een bepaald thema/onderwerp individueel, in tweetallen of in groepjes middels onderzoeksvragen in een creatieve vorm gaan uitwerken. Hiervoor zullen zij opdrachten meekrijgen die zij thuis moeten voorbereiden of verwerken.


18 sep 2020 - Portretten schilderen
Vandaag zijn we begonnen met het schilderen van mooie historische portretten. In het fotoalbum zijn foto´s te zien van het harde werk vandaag. Veel kijkplezier!

15 sep 2020 - De eerste weken...
De eerste paar weken zitten er weer op! Het was voor iedereen even wennen, maar we zijn goed van start gegaan. Aan alle vakken hebben we inmiddels minstens één keer aandacht besteed in de klas. We hebben ook nog supermooie torens gebouwd die in het fotoalbum te zien zijn. We hebben zelfs al een voorzichtige start gemaakt met het boeiende project ´wereldsterren´ voor thematisch werken. 

 

We gaan er een heel gezellig jaar van maken!