Groep 8B

Welkom op de site van groep 8.

 

Wat een gezellige drukte in groep 8B! keihard wordt er gewerkt aan Rekenen, taal, spelling en lezen om straks met de cito's goed beslagen ten ijs te komen. (mooie uitdrukking). Op de dinsdag- en donderdagmiddag hebben we de ateliers . Ook altijd leuk, en die wisselen we ook wel eens om met een bezoek aan een VO-school.

   

Van 14 t/m 29 november hebben we de cito's. Deze doen we zo veel mogelijk in de ochtend, dan is iedereen nog fris en fruitig. Zorg dus dat je goed uitgerust bent.

 

meester Paul Wouters (pwouters@nutsschoolbezuidenhout.nl)

 

juf Jenneke jveltkamp@nutsschoolbezuidenhout.nl

 

Om allerlei linkjes naar oefensites te verzamelen, is er voor groep 8 een eigen Yurls site aangemaakt. Klik maar eens op het plaatje 

BERICHTEN

15 okt 2019 - werkweek
Foto's van de werkweek

09 okt 2019 - Chill voorlezen
Preview foto Het blijft een super leuke activiteit tijdens de kinderboekenweek. Chill voorlezen. 

 

Met kussentjes en boeken onder de arm hebben de kinderen hun voorlees taak weer zeer serieus genomen. De jongere kinderen hebben weer genoten. Klik hier voor foto's.


07 okt 2019 - Informatie-avond BoVo
Op 7 oktober was er een voorlichtingsavond over het aanmelden bij het voortgezet onderwijs. In een uurtje werd verteld hoe de inschrijving verloopt. Wat zijn belangrijke data, belangrijke afspraken en wat mag zeker niet vergeten worden? De Powerpoint die op de avond gebruikt is, vindt u hier.

30 sep 2019 - Met enige improvisatie leren kalligraferen

 

Hoewel er enige improvisatie nodig was (de bedoeling was om knijpers te gebruiken), hebben de kinderen geoefend met kalligraferen. Dat dit de nodige concentratie vraagt kunt u wel aan de foto's zien. Klik hier. 


09 sep 2019 - We zijn begonnen.
Na een weekje hernieuwd kennismaken, zijn we in groep 8B prima van start gegaan. Wij (kinderen en leerkachten) hebben er zin in!!

 

De eerste reken-, spelling-, en taaltaken hebben we alweer achter de rug. De eerste huiswerkopdracht is nu ook binnen. Zie voor meer informatie over de opdracht het kopje "huiswerk".