Rondleidingen

In de weken die vooraf gaan aan de gemeentelijke aanmeldperiodes geven we op Nutsschool Bezuidenhout rondleidingen door de school. De toer begint met een uitleg door de directeur van de school. Daarna volgt een rondleiding waarin de leerlingen van groep 8 de verschillende groepen laten zien. ook komt u langs de gymzaal en het schoolplein.

U dient zich vooraf aan te melden voor de rondleiding door een mail te sturen naar de administratie van onze school. (hddekker@nutsschoolbezuidenhout.nl). Per rondleiding is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Aanmelden is daarom noodzakelijk.

 

De eerstevolgende rondleidingen zijn op de hieronder staande data

  Voor ouders van kinderen die gaan aanmelden in de 3e en 4e aanmeldperiode* (geboren in april t/m september 2020) worden rondleidingen georganiseerd op de volgende dagen:

  • Woensdag 7 juni (vol, u kunt niet meer aanmelden)*
  • Donderdag 15 juni (vol, u kunt niet meer aanmelden)*
  • Dinsdag 29 augustus
  • Maandag 4 september

  *Periode 3 en 4 zijn door de gemeente Den Haag samengevoegd vanwege de zomervakantie. Als u de rondleiding na de zomervakantie volgt, kunt u alsnog aanmelden in de aanmeldperiode van eind september, eerder is er geen mogelijkheid tot aanmelden. 

  Alle bijeenkomsten starten om 10:00 uur en duren ongeveer 90 minuten. U gebruikt de hoofdingang aan de Merkusstraat.

  Met vriendelijke groet,

   

  Wilbert Vollebregt (Directeur)

  wvollebregt@nutsschoolbezuidenhout.nl 

   

  Voor de overige juiste aanmeldperiodes verwijzen we u naar de website van de gemeente Den Haag.

  Aanmeldingen die buiten deze data liggen, kunnen wij niet in behandeling nemen omdat het aanmeldsysteem dan voor ons gesloten is.