Rondleidingen

Kik
In de weken die vooraf gaan aan de gemeentelijke aanmeldperiodes geven we op Nutsschool Bezuidenhout rondleidingen door de school. De toer begint met een uitleg door de directeur van de school. Daarna volgt een rondleiding waarin de leerlingen van groep 8 de verschillende groepen laten zien. ook komt u langs de gymzaal en het schoolplein.

U dient zich vooraf aan te melden voor de rondleiding door een mail te sturen naar de administratie van onze school. (hddekker@nutsschoolbezuidenhout.nl).

 

AANGEPASTE GANG VAN ZAKEN IVM CORONA

 

Beste ouders, verzorgers,

Leuk dat U belangstelling heeft voor onze school en een rondleiding in het gebouw. Mogelijk oriënteert u zich op een goede school of heeft u uw kind al aangemeld bij ons en hoopte u de school van binnen te kunnen bekijken voordat uw kind daadwerkelijk gaat starten.Helaas moet ik u melden dat de rondleidingen in de oorspronkelijke vorm geen doorgang op school kunnen vinden. Het lukt ons niet u de school in centrrale bijeenkomsten te laten zien als we rekening houden met de anderhalve meter afstand die geadviseerd wordt door de overheid. We vinden dit erg ongemakkelijk en jammer omdat we u graag de geweldige sfeer op school willen laten zien en voelen. De informatiebijeenkomsten zullen digitaal plaatsvinden waarbij we gebruik maken van Microsoft Teams via de link onderaan dit bericht.Indien u toch heel graag de school even van binnen wilt komen bekijken, stellen we de school open op twee middagen en een ochtend. U loopt dan op eigen gelegenheid rond, zelf ben ik aanwezig om korte vragen te voorzien van een kort antwoord. De echte informatie wordt gedeeld in de eerder genoemde teams-sessies.Alle data op een rijtje:Teams-bijeenkomsten op 

  • maandag 7 maart 2022
  • dinsdag 8 maart 2022
  • vrijdag 11 maart 2022 

 Alle bijeenkomsten starten om 10:00 uur via deze link: 

Klik hier om deel te nemen aan de vergadering 

 

 

Het gebouw bekijken kan op 

  • Donderdag 10 februari tussen 8:45 en 9:45 uur. (Er is dan een studiedag voor het team gaande, er zijn geen leerlingen op school. Zelf ben ik dan niet aanspreekbaar, u wordt binnengelaten door een collega.)
  • Dinsdag 15 februari tussen 16:00 en 17:00 uur
  • Maandag 14 maart tussen 16:00 en 17:00 uur

Bovenstaande is slechts een alternatief en het beste wat we er nu van kunnen maken. We hopen u te ontmoeten op één van de bovengenoemde momenten.

Met vriendelijke groet,

Wilbert Vollebregt (Directeur)

wvollebregt@nutsschoolbezuidenhout.nl

 

 

Voor de juiste aanmeldperiodes verwijzen we u naar de website van de gemeente Den Haag.

Aanmeldingen die buiten deze data liggen, kunnen wij niet in behandeling nemen omdat het aanmeldsysteem dan voor ons gesloten is.