Betaling Franse les

Kik
Aan de ouders, verzorgers van de leerlingen van (komende) groepen 8,

 

Al jarenlang wordt er bij ons op school facultatief les gegeven in de Franse taal. De lessen zullen ook dit jaar verzorgd worden door Mirjam Boone. Zij biedt de kinderen zeer gevarieerde lessen aan waarbij de eerste beginselen van het Frans worden bijgebracht.

 

Het grootste deel van de kosten wordt betaald vanuit de vrijwillige ouderbijdrage die we jaarlijks op school ontvangen. Het resterende bedrag (10 euro) komt voor rekening van de deelnemers. De materialen die in de lessen worden gebruikt worden door de school in bruikleen gegeven, zonder dat er kosten aan zijn verbonden.

 

De lessen van 45 minuten starten op woensdag 25 september 2019 om 7:45 uur en de eindtijd is 8:30 uur. Op studiedagen en in de schoolvakanties is er geen les. Mocht op andere dagen de les niet doorgaan, dan hoort u dat via de mail.

 

In totaal gaat het om ongeveer 25 lessen. Bij tussentijds stoppen met de lessen, vindt geen restitutie van het lesgeld plaats. Indien uw zoon / dochter gaat deelnemen aan de lessen verzoeken we U onderstaand strookje in te vullen en uiterlijk woensdag 5 september 2019 af te geven op school. Aanmelden per mail kan ook. U stuurt dan een mail naar info@nutsschoolbezuidenhout.nl. Graag in de onderwerpregel vermelden dat het gaat om Franse les.

 

Indien u nog vragen heeft, kunt u mij deze via de mail stellen. Het emailadres is: jveltkamp@nutsschoolbezuidenhout.nl .

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Jenneke Veltkamp

Vink aan wat je wilt betalen:*
Bijdrage per kindAantal kinderenTotaal
Franse les (groep 8)€ 10,00
Totaal
Betaal in

Invoer:

Naam kind(-eren) *
Uw Email adres *
Groep(-en) *
Betalen:
Na het versturen van de bestelling word je doorgestuurd naar het betaalscherm waar je via de onderstaande methode kunt betalen:
iDEAL
* Verplichte velden